Webcam Chat Party

Desires houdt ervan, regelmatig organiseert zij leuke Webcam Chat Party op Twero.com.

"Don't forget !! Vanavond van 19.00 – 00.00 kan je mij fulltime bedienen in Partychat, is het eerste wat we lezen als we kijken op haar Twero profiel. Maar wat houdt het in?

Gezellige Partychats

webcam chat party

Zodra we haar Partychat bezoeken heet zo ons welkom:

Hi, je kan me dagelijks bezoeken of zal ik je even roepen? Ik ben een hete en gezellige meid dat is een feit! Ik kan zowel onderdanig als dominant zijn, lijkt dat je niet fijn?  Een zweep slaagje hier en eentje daar…Ik hou wel van wat stouts en dit is nog maar het begin! In mijn Webcam chat party ben ik nooit alleen, mister We-Vibe is altijd mee, om heerlijk te spelen met z'n twee. KNOPJE LINKS, KNOPJE RECHTS zo krijg ik geen vaginale stress!

Tijdens mijn webcam chat party’s leer ik mijn volgers beter kennen…

Via verschillende buttons in het chatvenster kan iedereen haar interactieve toy bedienen, waarmee zij zich heerlijk laat gaan. Webcam chat party’s zijn niet geheel nieuw voor ons, het is elke keer weer een feestje! Gezellig kletsen met ondeugende meiden die graag een spelletje spelen, de leukste pakjes aandoen en op verzoek stoute opdrachten van bezoekers uitvoeren. Je bepaalt helemaal zelf of je lekker achterover leunt en stilletjes geniet of actief meedoet met de rest. Wij vinden het lekker om af en toe een Flirt te sturen om haar mooie blote borsten te zien te krijgen!

webcam chat

Tijdens de Partchat van Desires zien we ook een andere dame online komen. Nieuwsgierig als we zijn gaan we kijken.. 

Van een hete camchat komen we terecht in de Partychat van Vwow die spelletjes speelt met haar vrienden. Tijdens het showen van haar sexy lingerie neemt ze tijd om onze vragen te beantwoorden:

Mijn echte naam is Vitaa. Ik ben 32 jaar en biseksueel. Tijdens mijn partychats leer ik mijn volgers beter kennen. Heb wel eens trio’s gedaan en ook soft sm en nog veel meer. Wil je nog meer weten of wil je misschien mijn slipje hebben? “Ik stuur hem zo naar je op hoor!” Ze knipoogt ze verleidelijk…

Kort daarna zien we in het scherm verschijnen dat **user-anoniem** haar slipje heeft gekocht.

Wil jij ook eens deelnemen aan de vele Webcam Chat Party’s?

Op Twero.com vind je elke dag hete meiden die niets liever doen dan jou verwennen!

Eén gedachte over “Webcam Chat Party

  • 8 maart 2018 om 17:01
    Permalink

    Dat lijkt me best gezellig zo’n webcam chat 🙂 wanneer is dat weer? Groetjes Hans

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.