Waarom willen mannen een MILF?

Waarom willen mannen een milf?
Het is de droom van bijna iedere man; een MILF. Maar waarom is dit zo? Waarom zijn deze vrouwen zo populair? Wij van Milf.nl zoeken het uit. Het MILF genre is al jarenlang een fenomeen in de porno industrie waar de bloedmooie, al wat oudere actrices vaak huisvrouwen, zakenvrouwen of moeders speelden en voorzien waren van een grote voorgevel en ronde vormen zoals bijvoorbeeld Lisa Ann. Maar de term werd pas echt wereldberoemd door de film ‘American Pie’ waarbij een jonge knaap een seksuele relatie kreeg met de moeder van zijn maat. Een echte ‘Mother i’d like to fuck’ dus voor als je nog niet wist wat de term betekende. Echter, niet iedere moeder is meteen een MILF. Een meid van 20 is nu niet meteen een MILF als ze een baby’tje krijgt. De term gebruiken we om mooie vrouwen te omschrijven, die iets ouder, intelligent en zelfverzekerd zijn. Een MILF hoeft niet specifiek ook moeder te zijn. Je hoeft je als vrouw tegenwoordig echt niet meer te schamen als mannen je een MILF noemen. Sommige vrouwen vinden het zelfs een hele eer. Het is een bevestiging dat ze nog steeds aantrekkelijk zijn. Want dat is het belangrijkste aspect: Ze zijn super sexy! Maar dat is niet het enige. Hier zijn een paar interessante voorbeelden waarom ze zo onweerstaanbaar zijn voor mannen.

Uiterlijk

Kort gezegd: Een MILF is ‘Sexy as hell’! Ze is knap, ziet er verzorgd uit en ze durft zich sexy te kleden. Het mannenhart gaat sneller kloppen als ze een MILF zien. Nu hebben moeders van nature al een aantrekkingskracht op mannen, ze kan namelijk voor nageslacht zorgen, maar voor de moderne man is dat niet meer van belang. Tegenwoordig is voor een man het uiterlijk en de leeftijd belangrijker dan of ze daadwerkelijk een moeder is. Dat uiterlijk belangrijk is bewijst wel in de 538 MILF van het jaar verkiezing. Die is gewonnen door Chantal Janzen, Fajah Lourens, Doutsen Kroes en Nicolette van Dam.

Ervaring

MILF’s hebben de ervaring om je flink te laten genieten in bed. Een MILF heeft meestal al meerdere bed partners gehad dus ze weet van de hoed en de rand. De seks zal lang niet zo stuntelig gaan als met je eerste vriendinnetje. MILF’s weten wat ze willen en hoe ze het zo makkelijk en zo snel mogelijk kunnen krijgen. Bovendien durven ze ook aan te geven als je het niet goed doet. Ze weten hoe ze mannen moeten bespelen om te krijgen wat ze willen en een zelfverzekerde vrouw is ook nog eens sexy en opwindend tegelijk. Dat spreekt een hoop mannen aan. Sommige MILF’s kiezen juist voor een jongere partner, een zogenaamde ‘toyboy’. Dat streelt voornamelijk hun ego en ze voelen zich er jonger door. In de slaapkamer durft ze zich helemaal te laten gaan en dat is precies wat een man wil. Een vrouw waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je haar gevoelens schaadt. Waarbij je je niet hoeft in te houden en die je nog weet te verrassen met een stout spelletje. Als je stomend hete seks zoekt, dan is een MILF vaak een goede keuze.

Verboden fruit

Wat is er nu leuker om iets te doen wat niet mag? Een MILF heeft vaak al een relatie en daarmee zijn ze eigenlijk verboden terrein. Maar dat is juist een extra reden om het dan toch te proberen. Het maakt het versieren extra spannend. Je moet veel meer je best doen om haar te voor je te winnen en dat maakt de ‘jacht’ zoveel leuker. Een rijpe, bezette dame is de ultieme hoofdprijs voor mannen die graag krijgen wat ze willen. Maar een echte MILF geeft zich niet zo gemakkelijk gewonnen, wetende dat ze bij meer mannen in de smaak vallen en dus altijd een tweede keus hebben. Maar als het je dan toch lukt om haar te versieren dan zul je al die andere mannen kunnen uitlachen die gefaald hebben in hun poging om haar te versieren.

Reputatie

Als het je lukt om een bloedmooie moeder aan de haak te slaan is dat een boost voor je reputatie. Je bent geen jongen meer maar officieel een echte man! Je seksleven is gestegen van amateur naar expert level en al je vrienden zullen je benijden. Zelfs de jongere meiden zullen naar je op kijken en graag een date met je willen, want jij weet nu tenminste hoe ‘het’ moet. Als ze weten dat jij ook een ervaren MILF kan plezieren dan kun je ze vast nog wel het één en ander leren. Maar ook voor de vrouwen zelf zijn er voordelen. Zij behoudt haar sexy reputatie en ze heeft weer een goede reden voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialist (of de plastisch chirurg). Bovendien heeft ze weer reden om flink te gaan shoppen, want ze wil er natuurlijk wel goed voor jou uitzien in haar nieuwe sexy jurkje met tijgerprint. Het is de perfecte oplossing voor elke MILF. Het is een win-win situatie voor beiden.

Geld

Sommige MILF’s zijn financieel onafhankelijk waardoor ze ‘gold diggers’ aantrekken. Ja, ze bestaan echt. Mannen die alleen maar voor een vrouw kiezen voor haar geld. Een MILF heeft haar eigen huis, haar eigen auto en veel geld uit te geven. Ze spenderen veel tijd en geld aan hun uiterlijk en zien er daarom prachtig uit in hun haute couture kleding. Ze heeft stijl en durft zich sexy te kleden zonder er sletterig uit te zien. Maar natuurlijk zijn er ook MILF’s die zelf een ‘Gold digger’ zijn. In hun zoektocht naar financiële zekerheid proberen ze dan een rijke, welgestelde man aan de haak te slaan

one night stands

De meeste MILF’s zijn gebonden maar ze willen nog vaak wel nieuwe avontuurtjes beleven maar daarbij niet hun huidige relatie op het spel zetten. Dus zijn ze ideaal voor een eenmalige seksdate; de ‘one night stand’. Ze zijn niet meteen op zoek naar een vaste relatie. Dat hebben ze al eens gehad, of hebben het nog, en ze gaan nu voornamelijk voor het plezier. Ze willen met deze wilde seksuele escapades hun behoeften bevredigen die ze thuis niet meer (genoeg) krijgen.

Heb je nog meer redenen nodig? Waar wacht je nog op? Sluit je computer af en ren naar dat schoolplein, kroeg, club of sportschool en probeer daar de lekkerste MILF te versieren die je tegenkomt. Maar uiteraard kun je het ook gewoon online proberen via een datingsite.

Waarom wil jij een MILF?
Laat onderstaand een bericht achter!

3 gedachten over “Waarom willen mannen een MILF?

 • 27 juni 2017 om 17:48
  Permalink

  Waarom ik een Milf wil? Rijp en ervaren. Dat is de formule van een Milf. Toen ik 17 was heb ik een MILF ervaring gehad met een vrouw van 32. Voor mij was dat de ultieme Milf. Ze heeft me alles geleerd!

  Beantwoorden
  • 29 juni 2017 om 13:58
   Permalink

   Dat moet volgens mij best spannend zijn geweest Nico. Mijn naam is Janneke en ben nu zelf 43. Ik heb wel een een relatie gehad met een jongen van 21 jaar. Dus volgens mijn ben ik ook een milf ;-).

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.