The Graduate

De MILF scene in The Graduate

In 1967 kwam de film The Graduate uit met acteur Dustin Hoffman in de hoofdrol. Hoffman speelt in deze film de net afgestudeerde Benjamin Braddock. De trotse ouders van Benjamin organiseren voor hem een feest waar voornamelijk de vrienden van zijn ouders aanwezig zijn. Hij voelt zich dan ook niet op zijn gemak op zijn eigen feestje. Een vriendin van zijn ouders “Mrs. Robinson” vraagt of hij haar naar huis wil brengen.

Thuis aangekomen probeert MILF Mrs. Robinson (Anne Bancroft) om Benjamin te verleiden. In deze scene spreekt Dustin Hoffman als het karakter Benjamin de wereld beroemde woorden “Mrs. Robinson, you’re trying to seduce me. Aren’t you?”. Het fenomeen van een jonge man die seksuele relatie heeft met een oudere vrouw is geboren. De film The Graduate was dan ook de grondslag van de termen milf & Cougar. Waarvan de term MILF pas echt bekend werd door de film American Pie.

Zoals je goed in het bovenstaande scene kan zien is Mrs. Robinson gespeeld door Anne Bancroft welke echt een verleidelijke vrouw. Haar zelfverzekerde houding en manier waarop ze praat, maakt zelfs van de grootste casanova een klein jongetje. En dan de strenge manier waarop ze Benjamin toespreekt en ze hem beveelt om te gaan zitten als hij wil opstaan “Sit down Benjamin!”. Waarmee ze echt alle mannen inpakt is met haar sexy lach. Haar lachje maakt je tot over je oren verliefd. Luister hier:

 

 

De Film The Graduate

Voor elke MILF liefhebber is de film The Graduate echt een aanrader. Mrs Robinson is echt fantastisch. Wat een mooie vrouw. Je kan de film gemakkelijk bekijken via Netflix of iTunes.

 

 

MILF Mrs. Robinson

milf the graduate
Zoals we hierboven al even hebben laten vallen wordt de rol van Mrs. Robinson in The Graduate gespeeld door Anne Bancroft. Een fantastische charismatische en vooral beeldschone actrice. Hoewel de term MILF nog niet is verzonnen in 1967, heeft Anne Bancroft het imago van de MILF wel geweldig vormgegeven. Wellicht zouden we zonder haar rol in deze film wel nooit de term MILf hebben gehad. Tsja… en wat moeten we zonder de term MILF 😉

Meer lezen over MILF Mrs. Robinson? >>

Simon & Garfunkel Mrs. Robinson

Waarschijnlijk zit je het jezelf al af te vragen; “Hmmm… Mrs. Robinson, dat komt toch ook voor in dat liedje van Simon & Garfunkel”. JA DAT KLOPT! Simon & Garfunkel hebben de soundtrack geschreven voor de Film The Graduate. Luister Mrs. Robinson van Simon & Garfunkel op Spotify?

Wat vind jij van The Graduate en/of Mrs. Robinson?
Laat onderstaand een bericht achter!

2 gedachten over “The Graduate

 • 28 juni 2017 om 19:53
  Permalink

  Mrs Robinson is de liefde van mijn leven. Ik heb de film The Graduate gezien in de bioscoop. Ik was meteen opslag verliefd. Zelf was ik toen pas net 20 en de hormonen gierden door mijn lichaam. Mij liefde voor haar is nooit weg gegaan. Helaas is ze overleden. Mrs. Robinson is hou van u! Dikke kus Bertus

  Beantwoorden
 • 28 maart 2018 om 21:01
  Permalink

  Amai amai… wat een schone Milf. Heerlijk! Kus Frans

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.