Nieuws waar je niets van begrijpt!

In dit geval maakt het niets uit!

Soms zie je wel eens nieuws voorbij komen waar je helemaal niets van begrijpt. Dat je denkt; “Hoe kan dat?, Wat praten ze nou voor onzin?”. In dit geval boeit het eigenlijk helemaal niet wat deze nieuwslezeres te vertellen heeft. Het maakt echt niets uit dat je het niet begrijpt. Al verteld ze dat de wereld aan het vergaan is. Deze MILF nieuwslezeres doet het sowieso al goed. Bij ons van milf.nl kan ze niets meer fout doen. Nou ja niets, als ze haar colbertje toch dicht doet, dan worden we niet blij.

Wij begrijpen niets van dit nieuws. Begrijp jij er iets van? Maakt het jou iets uit? Als je weet wat ze te zeggen heeft, wil je dan onderstaand een bericht achterlaten. Misschien leuk voor degene die het wel iets boeit šŸ˜‰ Nee hoor! Laat ons maar gewoon kijken naar dit nieuws waar we niets van begrijpen. Alhoewel… welke taal spreekt deze milf eigenlijk? Weet je wat, zelfs dat boeit niet. Het is gewoon een lekker ding en ze zou een goede vervanger zijn voor Jan de Hoop.

Wat vind jij van deze MILF nieuwslezeres?
Laat onderstaand een bericht achter!

EĆ©n gedachte over “Nieuws waar je niets van begrijpt!

  • 1 juli 2017 om 06:28
    Permalink

    Precies… het maakt helemaal niets uit, dat ik er echt geen reet van begrijp wat deze Milf nieuwslezeres te zeggen heeft. Denk dat ze uit Oezbekistan komt. šŸ˜‰

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.