5 redenen waarom een oudere man een jongere vrouw wil

Waarom wil een oudere man een jongere vrouw? Wij van MILF Magazine willen het graag eens van de andere kant bekijken. Een MILF is immers een oudere vrouw die juist een jongere man verleid. In dit geval bekijken we het eens van de andere kant. Wij zijn benieuwd wat die senior drijft om een jongere vrouw aan de haak te slaan.
oudere man, jongere vrouw

Hierom wil een oudere man een jongere vrouw!

1. Zijn Ego!

Een van de voornaamste redenen waarom op oudere mannen het liefst een jongere vrouw aan de haak slaan, is om te bewijzen dat ze het nog steeds in zich hebben. Het is puur een oefening en ego boosting. Mentaal gaat het zelfvertrouwen door het dak als ze een jongere chick kunnen verleiden.  Er is geen betere manier om energie door dat oudere lichaam te laten gieren, dan een date met een mooie jongere vrouw.

2. Jonge vrouwen zijn minder veeleisend

Over het algemeen weten jongere vouwen minder goed wat ze zoeken in een relatie dan een oudere vrouw. Uit het oogpunt van de man, heeft een jongere vrouw een zorgeloze houding. Ze heeft geen haast om zich te settelen en streeft nog niet naar een langere termijnplanning als;  huisje, boompje, beestje etc. Ze zijn meer geneigd om alleen plezier te hebben, in tegenstelling tot oudere vrouwen die als te serieus worden beschouwd, waardoor ze zich voor sommige manen buitenspel zetten.

Jonge vrouwen willen meestal gewoon een leuke tijd hebben en niet zoveel zorgen. Dit kan ongelooflijk bevrijdend zijn voor een oudere man die gewend is aan oudere vrouwen die veel meer uit de relatie willen, dan alleen maar een leuke tijd.

3. De midlife crisis

De midlife crisis is een klassieke uitleg voor waarom mannen snakken naar een jongere vrouw. In de midlife crisis vind een man vaak dat zijn huwelijk of relatie hem ervan weerhoud om plezier te hebben in het leven. Hij vindt zichzelf te snel oud worden en hem bekruipt het gevoel dat hij nog alles uit het leven moet halen wat erin zit. Mooie jongere vrouwen dus! Hij voelt vaak een wrok dat hij zolang gebonden is. Vaak lopen relaties op dit punt op de klippen omdat een de man er vandoor gaat met een jongere vrouw.

Door de jongere vouw voelt de oudere man zich ook jonger en krijgt hij weer plezier in het leven. Hij hoopt hiermee een stukje jeugd terug te krijgen. Al generaties lang is de midlife crisis de voornaamste reden voor een man om te upgraden naar een jongere vrouw.

4. De biologische klok

Ondanks het vermoeden van vrouwen, geloven het of niet, hebben mannen ook een biologische klok (hoewel maar een enkeling dit toe zou geven.) Er zijn veel oudere mannen die een lange tijd een losbandig leven hebben geleid en nu toch echt een kinderen willen. Ze zijn eindelijk bereid om volwassen te worden. Een rijpe jongere vrouw is dan de beste keuze. Hiermee denken ze minder kans te hebben op geboorte afwijkingen en gezondheid risico’s.  Geloof het of niet, maar in de oer man schuilt stiekem een kinder productie fabriek, die het liefst tot in het oneindige zich zou willen voortplanten. Als het maar met jongere vrouwen is, en het liefst zoveel mogelijk! 😉

5. Mannen denken dat alle oudere vrouwen hetzelfde zijn

Als een oudere man een slechte ervaringen heeft gehad met een vrouw van zijn leeftijd, dan kan het zijn dat hij verlangt naar een jongere vrouw. Sommige mannen zijn van mening dan jongere vrouwen minder drama en gedoe betekenen. Met deze gedachten kunnen ze nog wel eens van de koude kermis thuiskomen. Er zijn immers veel jonge vrouwen die ook slechte ervaringen hebben met relatie en dit kunnen botvieren op hun nieuwe partner.

Uiteindelijk komen mannen er achter dat een oudere vrouw echt nog niet zo slecht is. Als ze maar de ware vinden. Een vrouw die door schade en schande weet hoe ze met een man op leeftijd om moeten gaan. En dan is leeftijd maar een nummer!

Eén gedachte over “5 redenen waarom een oudere man een jongere vrouw wil

  • 10 juli 2017 om 20:25
    Permalink

    Auwww. Pijnlijk zit zeker een kern van waarheid in. Het is mij ook overkomen! Voor alle mannen die hiermee worstelen. Jullie kunnne er niets aan doen. Jullie zijn gewoon oermensen net als ik. Gr. Mario

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.