2 Girls 1 Cup

2 Girls 1 Cup, te erg!

2 girls 1 cup is verreweg de meest ranzige video ooit. Je maag draait er drie keer van in de rondte en de meeste mensen kunnen dit Two Girls One Cup niet afkijken. Je zal niet de eerste zijn die na dit filmpje moet kotsen. Na het kijken van dit filmpje is je netvlies voor altijd verpest. Zodra je de titel Two Girls One Cup  ook maar hoort, verschijnen de beelden weer in je sprankelende ogen, die daarna al snel donker kleuren.

​Ons advies, niet kijken!

Waarschijnlijk heb je dit filmpje al eens gezien of er in ieder geval van gehoord. Mocht je de video nog niet hebben gezien, besef dan dat er nog een weg terug is. Je kan nu nog gewoon doorleven alsof er niets aan de hand is, alsof je nog zo groen als gras bent, alsof de wereld nog beschaafd is. Uh uhm…

​Wij willen je dan ook sterk adviseren om 2 Girls 1 Cup nooit te bekijken. Terwijl wij dit artikel schrijven is onze maag alleen al drie keer in de rondte gedraaid en hebben we het filmpje niet eens durven te kijken. Dat hadden we in 2007 namelijk al eens gedaan.

Mocht je toch eigenwijs zijn en Two Girls One Cup willen bekijken. Typ dan bij Google “2 girls 1 cup” in. Het bovenste resultaat verwijst naar de video. Klik hier voor de video!

Kijk de video niet!

​We hebben je dus gewaarschuwd! Kijk Two Girls One Cup niet!

 

Wat vind jij van 2 Girls 1 Cup?
Laat onderstaand een bericht achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.